Outsa

Outsa

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Tiomila-ennakko

Ruokakuntamme Radiokasvo ennakoi Tiomilaa virallisessa yhteydessä eli Raskaasti:ssa. Ennakkospekulaatiot ne aina nostattaa mukavasti kisatunnelmaa, ei kun kuuntelemaan!

SK:n nuorten aikuisten jaostossa ehdimme mukavasti aloittaa spekulaatiot Portugalin leirillä takkatulen ääressä Darein syrjäkylässä jo helmikuun puolella. Viikon nettipimennossa ehdittiin sorvata joukkueet reenikartan taakse, mutta valitettavasti se paperi meni sytykkeenä ja ei päästä vertailemaan kenen talvikunto on kestänyt kevääseen ja kuka yllätti.

Mulle on viime vuosina vakiintunut Tiomilassa osuus numero 2. Kahtena viime vuonna takaa-ajo on sujunut mainiosti, joten osuudesta on tullut lemppari. Kokonaisuudessaan joukkueemme näyttää tältä:

1. Evely Kaasiku
2. Outi Ojanen
3. Anna Kotkajuuri
4. Iida Savolainen
5. Iveta Duchova

Viime vuonna oltiin Tiomilassa 20. ja se lienee hyvä tavoite tänäkin vuonna.

Muuten Tiomilassa on tullut käytyä sen verran monta kertaa, että osaan jo ennakoida monta asiaa. Ennakoin, että kaupasta ostan päärynävissyä ja lauantai-aamuna alkaa jännittää. Naisten koutsia Jaanaa jännittää kuitenkin vielä enemmän, ja siksi se saattaa vähän pummata omalla osuudellaan kakkosjoukkueessa. Lähtölaukauksen jälkeen on noin 45 minuuttia aikaa surrata screenin ja bajamajojen välillä. Ennusteessa on sadetta, joten henki kulkee ja menee hyvin. Maasto on mukavata ja rastit löytyy. Oman suorituksen jälkeen jännitys ei helpota, kun vielä on kolme osuutta jäljellä. Ennakoin, että kisan jälkeen otetaan todennäköisesti ruotsalainen kisakeskushamppari. Katsotaan pari miesten osuutta ja mennään nukkumaan koulumajoitukseen. Sunnuntai on aika pitkä hengailupäivä ja maanantaina kotona väsyttää.

2011
2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti