Outsa

Outsa

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Rasti-Lukon kansalliset



Kun nyt juoksuttaa ja suunnistustuntuma on ollut vielä hienosäätöä vailla, päätin ennen pääsiäistä käydä Rasti-Lukon kansallisissa harjoittelemassa sujuvuutta.


Kartoitustyyli on Satakunnassa aika erilainen kuin Hämeessä. Meni siinä hetki ihmetellessä ja pummasin kolmea ensimmäistä rastia ja vielä viidennenkin rastipistettä ennen kuin alkoi sujua vähän paremmin. Välillä suunnat tuntuivat ihan kummallisilta, mutta alun haparoinnin (yht. 4-5min) jälkeen osasin vähän varmistella.

Keli oli kolea, ja vaikka olin verrytellyt hyvin, tuli märkään metsään mennessä kylmä, kun vaatteet kastuivat. Kankeuskin helpotti muutaman rastin jälkeen. Voitto irtosi niukalla marginaalilla, mutta vasta sujuva, hyvä suoritus olisi lämmittänyt. Sykähdyttävintä koko kisassa olivat pienen metsälammen yllä kohti kaartaneet valtavat joutsenet. En olisi huomannut, jos ei tiellä vastaan juossut kilpailija olisi huutanut: ”Varo joutsenia!” Kyllä lämmin saunakin sykähdytti maalissa loppuverkan jälkeen.

Iskä ja äiti lähtivät kyyditsijöiksi, kannustajiksi, muonitsijoiksi ja kisakuvaajiksi. Isän ottamia viime kesän MM-kuvia löytyytäältä. Nyt haluaisin fiilistellä pari päivää EM-kisojen online-seurantojen ääressä, mutta vaikeaa on…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti