Outsa

Outsa

maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää elämää Äkäslompolossa


Yhdeksän päivän hiihtoleiri Äkäslompolossa alkaa olla iltalenkkiä vaille valmis. Vuodenaikaan nähden sattui mahtavat kelit, paukkupakkasta vain yhtenä päivänä.


Urheilutunteja taisi kertyä enemmän kuin koskaan ennen viikon aikana. Mikään ei ollut tyhmä tuntienkeräilyharjoitus, vaan kaikki oli hyvin suunnitelmien mukaista ja kilometrit kertyivät ihan itsestään. Vähän huolestuttaa, koska väsyä ei ole tullut ollenkaan. Kulkee. Varmaan tarvittaisiin seuraavaksi pieni jumi tai suvantovaihe tai sellainen tunne, että kulkisi vaan ihan ok, koska näin hyvin ei vaan voi mennä kevääseen asti!


Viikon kohokohtia olivat juosten kaksi kertaa suoritettu 3 kilometrin mäkivato Nilivaaran risteyksestä ylös hiihtokeskukselle, sekä 50 kilometrin hiihtolenkki kauniina pakkaspäivänä.


Keskiviikkona matkustan takaisin kotiin Tallinnaan. Matkustelu helpottuu, kun sain mukaan uuden yhteistyökumppanin, Ikaalisten matkatoimiston, jonka mukana pääsen nyt reissaamaan kätevästi. Hienoa! Yksittäiset laivaliput on tosi kalliita suhteessa risteilyihin ja matkatoimistojen järjestämiin ryhmälippuihin, joten kannattaa tutkia tarjouksia ja voi säästää Tallinnan reissussa monta kymppiä.

1 kommentti: