Outsa

Outsa

lauantai 17. tammikuuta 2015

Tallinnan talvireenit

Suunnistajan talven perusviikonloppu ympäri maata ja maailmaa taitaa olla lauantaisen kovan yhteisreenin ja sunnuntain pitkän lenkin yhdistelmä. Niin Tallinnassakin.

Lauantaisin juostaan yhteislähdöllä suunnistusharjoitus. Talvisarjan nimi on täällä Full Speed No Mistakes ja tänään oli vuorossa seitsemäs harjoitus. Itse olen kyllä päässyt osallistumaan vasta kolmesti. Tänään paikalla oli yli 20 suunnistajaa.


 Lunta on metsässä kymmenisen senttiä. Mukavampi siellä on juosta kuin peilijäisillä teillä, niistä nilkka ei oikein pidä...

Tallinnassa on tulossa ennen kevään kisoja pari kivalta kuulostavaa tapahtumaa. Tulkaa ystävät, tuttavat ja kylänmiehet viikonloppureissulle!

Helmikuun 22. päivä on meidän kotimetsässä neljän tunnin rastilenkki kolmihenkisin joukkuein eli Nike Winter XDream. Rasteja kierretään rogaining-meiningillä vapaavalintaisella kulkupelillä. Meitsi kyllä aikoo vain juosta. Suomeksi infoa tästä.


Maaliskuussa 21. päivä kisataan XT Talverogaining. Sekin kestää neljä tuntia. Pareittain mennään ja juokseville ja pyöräileville on omat sarjat. Kisasivut on viroksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti