Outsa

Outsa

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

DNB Vana aasta jooks

Osallistuin lauantaina ekaan kisaani Tallinnassa. Kyse oli 8,44 kilometrin juoksukisasta, mikä oli hyvä kuntotesti näin muutaman onnistuneen harjoitusviikon jälkeen. Muuten koko viime viikko meni huonosti. Viikossa ei kuitenkaan ratkaista tai muuteta mitään, joten hyvällä mielellä viivalle ja jalat olikin yllättävän kevyet.


 Juoksu meni hyvin ja aika oli lopulta 32:52. Aloitin maltilla ja kaikki kilometrit menivät välille 3:45-3:55, viimeinen 500 m 1:49. Kisan voitti Kaisa Kukk, joka aloitti kovaa. Sain hänet hitaasti lähestymällä kiinni 4 km kohdalla, mutta seiskan kohdalla Kukk meni taas ohi ja jaksoi lopun kovempaa. Vaikka ihan kuin multakin olisi vähän kiriä irronnut, vaikka on joulukuu.

Sillä välin toisaalla: huoltaja kävi luontoretkellä.
Kisa oli myös hyväntekeväisyystapahtuma syöpätutkimuksen hyväksi. Mukana siis asiaankuuluvia hyvän mielen asusteita. Kettu veti maratonin.
Omaan juoksuuni olin syksyn kuntoutusjakson jälkeen tyytyväinen. Olin toinen. Palkinnoksi sain lavan alkoholitonta olutta, pikupokaalin, 50 e lahjakortin Adidas-kauppaan ja digitaalivaa'an.






Maija-sisko oli loppuviikon Tallinnassa kyläilemässä ja kisoissa juomapullon kantajana. Samalla hän kuvasi ensimmäisen urheilutapahtumansa ;)
Huoltajan homma on kova.
Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti