Outsa

Outsa

maanantai 1. lokakuuta 2012

Urheilulomaa


SM-yö ei enää innostanut, vaan siirryin jo syyskuussa urheilulomalle. Lomaa on luvassa lokakuun loppuun. Urheilu lomalla tarkoittaa mieluista liikuntoa ilman ohjelmaa ja kenties myös joitakin hölkkäkisoja.

Nykyaikaisen ihmisen loma on suorittamista ja kuuluu tehdä kaikkea kivaa. Oon käyny teatterissa (Viisi naista kappelissa), leffassa (Kukkulan tyttö, sataman poika), syömässä (2h+k), saunomassa (Rauhaniemi ja Kaupinoja) ja koulussa (ruotsi, tieteellinen kirjoittaminen, johdatus sosiaalitieteisiin, proseminaari). Oon lukenu hyviä kirjoja ja yrittänyt opetella olemaan, kun ei vissiin koko ajan tarvii saada jotain aikaiseksi :)


 Uusi reenikausi odottaa jo eteisessä, jipii! (Paitsi ensimmäistä kertaa jouduin kyllä Trainereiden kohdalla miettimään, että jääkö värin takia juoksutossut ostamatta. Ne on ORANSSI-LILAT, YÄK.) Murrosaikaa tämä kauden vaihdos kaikin puolin: rakas armas Superpyörä kaatui kohtalokkaasti yliopiston pihalla ja siirtyi yhdeksän vuoden palvelusajan jälkeen kierrätykseen. Uusi valkoinen Nishiki on rullaa mukavasti, mutta ei se ole varmaan ihan sama kuin ihana Superpyörä!


1 kommentti: