Outsa

Outsa

torstai 4. lokakuuta 2012

Manna tulee


Sen tietää siitä, että yhteislähtöharjoituksen lähtöviivalla on täsmäreenin starttaamassa varmaan sata suunnistajaa :D

Itselle ensimmäinen suunnistus ja kova harjoitus SM-viestin jälkeen. Startti alamäkeen, lähden pienellä ylivauhdilla miesletkan imussa. Spasmihan siinä iskee kurkkuun, sellainen mikä hiihtäjää monasti vinguttaa kisalähetyksissä. Eipä tullut tehtyä kunnon verryttelyä, kroppa saa yllätyksen. Muistelen siinä vauhdissa, että viime vuoden mannareenissä Kaupissa mentiin sellaista ylivauhtia, että kaksi vai oliko se peräti kolme SK:n ykkösjoukkuelaista, kun loukkaantui. Mutta kyllähän Mannassa aina pystyy juoksemaan, vaikka pari päivää ennen kipsatulla ranteella ;) (Itse olin viime vuonna pelistä ulkona jo heinäkuussa.)

Juoksu kulkee reenissä mukavasti. Täytyy vaan sitten kilpailussa muistaa katsella vähän enemmän sitä karttaa, että osuu lipulle eikä vain ympyrän reunaan.

Kuva: Panu Teittinen

No tänään sitten aamulla ajattelin, jotta semipitkän lenkin vuoro. Ei tullut semipitkää, tuli pätkä. Kurkku ja henkitorvi olivat vielä ihmeissään eilisestä hapen haukkomisesta. Jalkapohjat puutuivat uusissa lenkkareissa. Tuntuivat läskipohjakengiltä. Pysyisköhän sitä ehjänä, jos vetäis pelkillä trainereillä. Selkään pisti lapojen väliin, ei tee opiskelu hyvää selälle. Yöunetkin se opiskelu välillä vie, kun kirjakasan lukemisesta jää kaikenlaisia ajatuksia juoksentelemaan päässä, onnetonta oli nukkuminen ja aikaisin oli noustava.

Mitä sitä nyt sitten lokakuussa ihteään kiduttamaan! Käännyin kotiin, kuumaa mehua kurkkuun ja puolen tunnin päikkärit. Pyörällä yliopistolle. Juvevenes tarjoilee kanafilettä vihertävällä täytteellä. Kandin kirjoittamisen lykkäämiseksi keksin vielä yhden tekosyyn, tämän blogitekstin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti