Outsa

Outsa

tiistai 29. syyskuuta 2015

Euromiittinki 2x12.

Suunnistin Otepäässä Euromeetingin pitkällä matkalla ja keskimatkalla molemmissa sijoille 12. Pari minuuttia virhettä molemmissa, jalat ok, vatsa soirossa. Pitkällä matkalla voittaja meni liian kovaa, mutta keskimatkalla kärjen vauhti ei olisi ollut ollenkaan liikaa. Vaan virheitä ei näissä gameseissa sallita ja sehän on hienoa.

Olisitte ny sanonu et panta on väärinpäin!
Kausi alkaa olla 25Mannaa vaille valmis. Aika paljon olisi vielä intoa ja hampaankolossa! Jalka toimii metsässä juostessa ja kaikista vaivoista huolimatta kunto on ihan kilpailukykyinen. Sama kuin ennenkin. Kehittyminen on vaikeaa, jos kaikki ei ole kunnossa, mutta samalla tasolla voi pysyä vähälläkin harjoittelulla.

Tänään on ollut vähän tyhjä olo. Mitäs seuraavaksi? Juoksukisoihin tekisi mieli, mutta en halua ottaa takapakkia jalan kanssa. Lokakuu on hyvää mietiskely- ja tutkimusaikaa.

PS. En ollut Euromeetingissä Suomen joukkueen edustajana, kuten lähtölistoissa luki (myös seuroja edustavilla oli niissä merkitty kotimaa) ja suunnistus.netissä keskusteltiin. Edustan Virossa tallinnalaisseuraa nimeltä SK100 ja Euromeetingin eliittisarjat olivat kaikille avoimia.

1 kommentti: