Outsa

Outsa

maanantai 5. lokakuuta 2015

Kiitos jalkani että annoit juosta kympin!

Alkuviikosta ja sitten vielä loppuviikostakin olin varma, etten pysty lauantain maantiekymppiä Tartossa juoksemaan, mutta kun takareisi oli ok, niin päätin kokeilla ja sitten kaikki menikin ihan hyvin ja tein ennätyksen 38:44.


Monta pientä asiaa on mennyt parempaan. Olen juossut vain metsässä kolme viikkoa, aloin käyttää tukipohjallista toisessakin kengässä ja tiistaina kävin huippufyssarilla.


Tartossa oli jäniksenä joka paikasta tuttu mies Hölli, jonka tiesin starttaavan mulle sopivaa vauhtia. Sitten oli kyse vain siitä, meneekö jalka paaliin. Höllin peesistä putosin vähän ennen puoliväliä ja kauhia sivutuuli lisäsi kärsimystä, mutta kun edellä pyöräili järjestäjien naisten sarjan kärkeä seuraava huomioukko, joka kannusti ihan ihan koko ajan niin pakkohan oli jaksaa. Takareisi kesti, mutta lonkka meni jumiin. Se haittasi toisella puolikkaalla, mutta se on kuitenkin pienempi haitta kuin aiemmin. 

Tulinpa iloiseksi. Jäi tunne, että happotason ja hengityksen puolesta pystyn kyllä parempaan. Juoksukisat on siitä palkitsevia, että tauon jälkeen kehitystä tapahtuu pelkästään käymällä muutaman kisan peräkkäin, kun lihaksisto ei ole vähään aikaan tällaiseen tottunut.


Tartossa kilpailtiin myös maratonilla ja puolimaratonilla, lisäksi sunnuntaina Viron huippunaiset juoksivat Paide-Türi rahvajooksussa, joten mun aika riitti Tartossa voittoon. Palkinnot oli kohdallaan: 150 e lahjakortti urheilukauppaan, kukat, kuoharipullo, kakku ja lasipysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti