Outsa

Outsa

maanantai 24. elokuuta 2015

Tarpeeksi kilometrejä

Tuntureista ei saa koskaan tarpeekseen, kilometreistä kyllä välillä, hetkeksi. Vajaa kolme viikkoa Lapissa on viimeistä päivää vaille valmis. Reissun loppu on vietetty Kiilopään juurella MM-rogainingia ihmetellessä ja järjestäessä.

Kun mikään ei riitä, suosittelen osallistumaan 24 tunnin pituiseen rogaining-kisaan. Viikonloppuna Saariselällä käydyssä rogainingin MM-kilpailussa melkein kaikki maaliintulijat näyttivät siltä, että ovat saaneet tarpeekseen. Hullua touhua ja legendaarisia tarinoita!



Itse olin mukana rastien viennissä ja hakemisessa. Sunnuntaina tein rasteja hakiessa PB:n jalkalenkin pituudessa, kun juoksin  (ylämäissä ja tunturikoivikoissa kyllä kävelin) 36 kilometriä. Nousua riitti tuntureilla. Kartalla näyttää, että eihän tuossa ole kuin pari mäkeä kierrettävänä...


Viikonlopun mittakaavassa tuo oli lyhyt päivälenkki, kovimmat veti vuorokaudessa yli 150 kilometriä. Minä en keräillyt niin paljoa kilometrejä edes viikossa, mutta hyvin on sujunut vajaan kolmen viikon Lapin reissu. Määrää ja maisemia on kertynyt.


Nyt vain täytyy kahdessa viikossa jalostaa aerooppinen kevyt kulku SM-pitkälle kisamenoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti