Outsa

Outsa

torstai 6. elokuuta 2015

Pirkkalan hölkkä ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Juoksin keskiviikkona Pirkkalan hölkässä ensimmäisen juoksukisan sitten toukokuun. Erävoitto tuli!

Jalka ei mennyt paaliin (jännitti) ja tein niin hyvän juoksun kuin sinä päivänä pystyi. Jo se tuottaa suurta iloa, vaikka tulos ei ollut kummoinen: 21:03 oli sama aika, minkä kävin kellottamassa reitillä tasan kaksi vuotta sitten yksin juosten. Reitti on mäkinen 5,46 km.

Parasta Suomessa käynneissä on nähdä ystävät!
Aikaa paljon tärkeämpää oli se, että jalka kesti juoksukisan ja mieli oli hyvä. Tavallaan se on outo tunne, kun tavoitteena on kuitenkin saavuttaa tuosta paljon parempia tuloksia.


Haluan kuitenkin lähestyä tulosasiaa mieluummin kokonaisvaltaisen hyvän olon kautta. Pitkällä aikajänteellä kunnolle voi paljon, mutta yhden tietyn suorituksen päivänä ei voi tehdä enempää kuin sen päivän parhaan mahdollisen yrityksen, ja kun se onnistuu, tulee ilo ja se on paljon mukavampi tunne kuin harmi, joka tulee jos miettii mitä voisi olla jos ja jos ja jos.

Heinäkuussa ei ole tehty harjoitusohjelmaa, vaan olen tehnyt tasan niin kuin jalka, pää ja muu kroppa sanoo. Se on tuntunut hyvältä. Vaikka jalka on nyt parempi kuin kertaakaan kesällä, niin maltilla täytyy vielä edetä. Täyttä luottoa se ei ole kaiken temppuilun jälkeen vielä ansainnut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti