Outsa

Outsa

maanantai 9. toukokuuta 2016

Eesti meister!


Kisakausi jatkui Kaakkois-Virossa aivan Venäjän rajan tuntumassa Viron mestaruuskilpailuilla. Nyt on meriittilistalla keskimatkan Viron mestaruus, jihuu!

Yli 20 asteen lämpö teki molempina päivinä etenemisestä tahmeaa ja ehkä harjoitusviikkokin painoi vähän. Parilla rastivälillä olin epävarma, mutta sen isompia virheitä en tehnyt. Evely Kaasiku oli toinen eli kaksoisvoitto Kangasala SK:n naisille!


 ”Tämä on sitä, mitä ensi vuonna on sitten osattava,” sanoi kuuluttaja Sixten Sild ensi vuoden Viron MM-kilpailuihin viitaten. Etelä-Viron tämän vuoden kisat ovat erinomaisia harjoituksia MM-kisoihin 2017 tähtääville. Tällaista se oli:

Kevät on jo pitkällä, mutta kesäksi tämän maaston vaikeusaste lisääntyy vielä mukavasti, kun vihreistä alueista tulee oikein vihreitä…


Sunnuntaina suunnistettiin viesti. Meidän seura ei saanut naisten joukkuetta tällä kertaa kokoon, joten sekaseurajoukkueella mentiin kilpailun ulkopuolella. Suunnistin aloitusosuuden ja leivoin pari koukkua laakeissa pisteissä. Huh hellettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti