Outsa

Outsa

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Ruotsiin!

Harjoituskausi jatkuu huomenna Ruotsin länsirannikolla SK:n jytkyjengin kanssa. Kieppasin matkalla Tampereen kautta kirjoittamassa viimeisen opintosuorituksen ja täydensin varustusta Noname Storella.



Hihatonta paitaa ei taida valitettavasti tällä leirillä tulla tarvis, sillä paikallinen uudisasukas tviittasi eilen hieman kalseammista sääolosuhteista lähiseudulla. Mutta mehän mennään Ruotsin puolelle ja siellä on kaikki aina sjukt härligt. Toivottavasti olisi sitten lihaksetkin. Jänne on parantunut jo luotettavaan kuntoon, mutta juntturaa pukkaa pakaraan ja lonkankoukistaajaan.

Uusia viron sanoja olen tänä talvena oppinut valitettavasti käytännön kautta. Pakarat on puusad tai tuharad, jänne on kõõlus ja tulehdus on põletik. Pohje on säär. Säärelle ei oikein ole omaa sanaa, vaikka voi sekin joskus olla säär.

Hieroja muistutti, että urheilija on kuin ralliauto: koko ajan pitää huoltaa jotain paikkaa. Välillä meinaa hermo loppua, mutta sitten jo pian muistaa, että urheilu on juuri sitä mitä haluan eniten tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti