Outsa

Outsa

perjantai 27. helmikuuta 2015

Vaalilenkki

Jo neljäntenä aamuna peräkkäin jalka äänesti "kyllä" juoksulenkin puolesta!

Virolaiset puolestaan äänestävät sunnuntaina parlamenttivaaleissa. Ennakkoäänestys on suoritettu ja sen aikana saattoi äänestää myös netissä. Edellisissä vaaleissa vuonna 2011 Virossa äänensä kävi antamassa 63 % äänioikeutetuista. Mustamäellä vaalit ovat näkyneet katumainoksina ja kojuina. Kotiovelle ollaan saatu hunajaa ja teetä aktiivisesti kampanjoivilta ehdokkailta.

Vammasta kärsineelle Mustamäe tarjoaa mitään tuntemaani kaupunginosaa enemmän nurmikenttiä. Niitä on kaikkien talojen ympärillä ja välissä isoina alueina. Niitä on Mustamäellä pinta-alallisesti varmasti enemmän kuin taloja tai teitä.

Kun päämäärätön kirmailu kerrostalojen välissä ei oikein napannut, otin kaunpunginosalehden keskiaukeamalta mukaan äänestyspaikkakartan. Siihen oli rasteiksi merkitty Mustamäen äänestyspaikat. Vaalisuunnistuksesta kertyi matkaa 8,4 kilometriä. Olihan se sentään hauskempaa kuin muuten vain juoksennella! Vaikka hyvin kelpaa pelkkä juoksentelukin viiden viikon tauon jälkeen.

Outsan vaalisuunnistus
Oikeita suunnistuskarttojakin on toki tarjolla ja metsässä ei ole lunta enää ollenkaan. Huomenna ohjelmassa jo ihan tavallista suunnistusta, jos protestiääniä ei kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti