Outsa

Outsa

perjantai 2. elokuuta 2013

Euromiitinki, osat 1-2

Muutaman reenipäivän jälkeen päästiin Skotlannissa kisailemaan. Pitkästä aikaa saatoin oikein odottaa startteja, kun ei ole mitään fyysisiä haittoja. Skotlannin päivittäiset sateet hellivät astmaatikkoa. On helppoa keskittyä ja olen osannut lähteä startteihin ajattelematta tuloslistaa, keskittyen vain tekemään mahdollisimman hyvän suorituksen. Pienten vaivojen kanssa se ei ollut ollenkaan helppoa!

Sprintissä ei tullut maaston suhteen yllätyksiä. Koko ajan piti olla hereillä. Soramonttualueelle tullessa en hahmottanut heti aluetta ja 12. rastille tuli 10s virhe. Ilman sprinttiharjoittelua en kummempaa tulosta odottanutkaan: täytyisi tähän lajiin panostaa enemmän, jos haluaisi kärkisijoille, mutta mieli vetää metsään.
Sijoitus 15., +1.11 Karolin Ohlssonille. Tulokset täällä.


Keskimatkan maastosta oli harvinaisen niukasti tietoa tarjolla ennen kisapaikalle menoa. Verryttelyssä tuntui huonolta, mutta kisassa kulki sittenkin. Kolmelle ensimmäiselle rastille tulin huonosti ja niissä menetin varmaan yhteensä 30s. Sen jälkeen meni sujuvammin, pyöreissä rastipisteissä piti vähän käännellä päätä, että osui aivan suoraan lipulle. Teknisesti helpolla keskarilla erot olivat naisissakin pienet.
Sijoitus 7., +52 Alva Olssonille. Tuloksiin tästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti