Outsa

Outsa

tiistai 6. elokuuta 2013

Euromiitinki, osa 3

Iltaevästys italialaisessa
Aamulenkki kanaalin varrella

Ilo keuhko- ja kulkuasioiden kääntymisestä aurinkoisempaan suuntaan oli vähän ennenaikainen, sillä Euromeetingin päättänyt pitkä matka päättyi minun osaltani keskeytykseen jo viiden rastin jälkeen. Kahden ensimmäisen kisan jälkeen olo oli hyvä, mutta heti pitkän kisan alusta tiesin, ettei kaikki ole kunnossa. Kurkkua ja keuhkoputkea alkoi puristaa ja menin ihan hapoille jo alussa. Vartin jälkeen meni kävelyksi. Keuhkot eivät palautuneet edellisistä starteista. Vielä maanantainakin kevyellä lenkillä teki mieli haukkoa henkeä oikein syvään.

Toisaalta eihän se ilo ennenaikainen ollut, vaan se oli juuri niissä päivissä, kun kaikki sujui!  Turha olisikaan ollut murehtia tulevia. Nyt tietysti vähän mietityttää, miten lääkitys saadaan kuntoon, mutta positiivisesti ajatellen nyt pystyy ainakin vetämään yhden startin kerrallaan toimivalla kropalla.

Vuoden 2015 MM-kisojen keskus on Invernessissä. Katsasteltiin maastoja muutamassa harjoituksessa ennen kisoja. Päällimmäisenä jäi mieleen, että pohja on erittäin raskasta. Taidollisesti tarjolla on pohjoismaalaisille perussettiä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti