Outsa

Outsa

maanantai 14. tammikuuta 2013

Kisakauden lopetus


Maasto oli farmlandia.

Tammikuun kisakausi loppui aika nopeasti ja varsin onnellisesti. Kahden kisan ryssimisten jälkeen sain maailmancupin kolmannessa pidettyä pään järjestyksessä ja prologi + takaa-ajo –yhdistelmässä olin 11. Jee! Aamun prologissa lähdin ensimmäisenä. Otin plussana sen ettei kukaan ollut häiritsemässä, mutta olisi selistä saattanut pientä kiriapua olla. Oli äärimmäisen raskasta, +32 C, jyrkkää nousua. 3,6 kilometriin meni 29 minuuttia. Kärki oli neljän minuutin päässä.

Viisi tuntia köllöttelyä varjossa ja paljon nestettä ja sitten uusi startti. Ei jaksanut verrytellä yhtään, mutta kisassa juoksu lähti sujumaan mukavasti. Venla ja Riina starttasivat juuri muutaman sekunnin eteen ja yhdessä saatiin napsittua selkiä kiinni. Kohta siellä tuli Billstamia, Almia ja Wyderia ja se oli mulle ihan uutta seuraa

Kartanvaihdon jälkeen Venla ja Riina ottivat väärän reitinvalinnan ja päästiin minuutilla karkuun. Rastille 15 tuli minuutin virhe ja takaa tuli letka melkein kiinni.  Lopussa ei enää lyönti riittänyt kymppisakkiin, mutta 11 on kuitenkin mun paras maailmancupin sija.

Venlaa ja mua puhalluttaa.
 Syksyn juoksukisoista on ollut ainakin se hyöty, että kroppa sietää pahempaa oloa ja kovempaa lyöntiä kisassa. Onneksi tuli onnistuminen ryssimisten jälkeen, ettei tarvinnut odottaa kevääseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti