Outsa

Outsa

tiistai 8. tammikuuta 2013

Kisakauden avaus


WC 1 keskimatka hiekkadyyneillä
Oli kiva startata pitkästä aika kisaan. Vielä kivempaa olisi ollut, jos olisi vähän suunnistanutkin syksyn jälkeen… Kisa juostiin pienipiirteisellä dyynialueella meren rannalla. Alku meni ihan rauhallisesti, mutta vitoselle kosautin kunnolla. Muuten kisassa oli tunne, että tiedän, mitä pitäisi tehdä ja jaksoin keskittyä, mutta en vaan osannut. Tuli muitakin virheitä.


WC 2 sprintin karsinta
Karsintakisa käytiin Wellingtonissa parlamenttitalon ympärillä. Onnistuin säilyttämään eilisen tunteen suorituksenhallinnasta ja meni hyvin, ekaa kertaa erittäin pitkään aikaan! Joka välille piti tehdä reitinvalintaa, ja kun välit olivat lyhyitä, ei oikein pystynyt suunnittelemaan kun yhden välin kerrallaan. Aina löysin sujuvasti jonkun vaihtoehdon, enkä joutunut miettimään.


 
WC 2 sprintin finaali
Finaali oli sitten katastrooffi. Ryssin reitinvalinnan ja Venla sai siinä kiinni. Juostiin monta väliä yhdessä ja sitten tuli totaaliryssiminen: tipuin etupeesistä juoksemalla pienen risteyksen ohi. Venla kääntyi sinne ja huomasin sen, mutta en vaan pystynyt reagoimaan, kun en ollut risteystä nähnyt ja en ollut odottanut sen tulevan niin nopeasti.
Aivan käsittämätöntä. En osaa suunnistaa edes yhdessä taitopäällikön kanssa. Silti odotan jo seuraavaa starttia, joka on ensi sunnuntaina. Lyödäänkö taas tossua toisen eteen ja päätä seinään? Joo ja kiitos ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti