Outsa

Outsa

tiistai 18. joulukuuta 2012

Päivä 1, Rotorua

Tampere-Rotorua -väli kellotettu: tulos 39h. Loppusuoralla jäin 40 min tavoiteajasta, kun bussi Aucklandista ei pysynyt ihan aikataulussa. Muuten meni kaikki hyvin, pitkät lennotkin olivat inhimillisiä (9+11h), kun sain nukuttua monta tuntia putkeen molemmilla. Lentosukat, nenäsuihke ja niskatyyny pelastivat paljon. Perillä olivat vastassa Simpsonit, joiden luona vietän ensimmäiset päivät. Otin välikuolemaunet ja välikuoleman jälkeen huomasin olevani taivaassa! Ikkunasta näytti täältä:

Eka reeni oli kevyt lenkki punapuumetsässä. Aika paratiisia! Intoa hillitsivät liian kuumat lenkkivaatteet ja liian aikainen lähtö aamupalan jälkeen, joten tähän asti olen pysynyt reeniohjelmasssa.


Moi äiti! Hyvää työpäivää :)


3 kommenttia:

  1. Heti lenkille! Vau! Eikö tullut aikaeroväsymystä ollenkaan? :)
    t. Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullu mitään jäätävää jetslaagia (enkä ees ottanu melatoniinia). Matkustamisesta väsyy niin täysin, että seuraavan yön nukkuu loistavasti ja sitten oli ihan ok olo, ei nukuttanu päivisin. Kroppa on ehkä vähän sekasin: klo 10 kun oon startannu ni tuntuu vähän samalta kuin lähtis ennen kuutta aamulenkille, on pistäny kyljestä. Kaks päivää oli lihakset väsyny, mut tää kolmas oli pistosta lukuun ottamatta ihan normaali.

      Poista
  2. Tuttuja maisemia! Nauti ja kerää kokemuksia niin paljon kuin pystyt, kun olet sinne asti selvinnyt :)

    Kerro terveisiä Simpsoneille minulta ja Petteriltä.

    T: Eveliina

    VastaaPoista