Outsa

Outsa

tiistai 8. toukokuuta 2012

Tiomila 2012, Kvarn

Kisoja tulee niin, että hyvä kun ehtii edellisistä toipua niin onkin jo seuraavat. Tähtäin on EM-kisalipun varmistumisen jälkeen ollut tietenkin noissa isoissa karkeloissa, mutta ehtipä tuossa välissä käydä Tiomilankin kipaisemassa.
Img 4072

Juoksin toisen osuuden, mikä oli mukavaa vaihtelua monen suurviestiankkuroinnin jälkeen. 19-vuotias Iida tuli sijalla 98, joten pääsin kunnon takaa-ajoon. 7,5 kilometrin osuuden aikana ehti olla monenlaisia tuntemuksia: aluksi oli helppo kelailla selkiä kiinni ja olo oli vahva, kun tyttöjä jäi taakse. Kovan startin jälkeen tuntui muutaman kilometrin jälkeen vähän tummalta, mutta sitten löytyi sopiva letka ja piristyin.

Viimeisten kilometrien ajan tuntui, että ei tässä nyt kovin kovaa mennä ja jalat olisi vieneet vaikka kuinka, mutta kylkeen tuli kivulias pistos. Sellaista ei ole mulle kisassa sattunut aikoihin ja vähän jäi mietityttämään mistä se saattaisi johtua. Vettä hörppäsin matkan aikana kahdesti, kun tuli juomarastit vastaan ja se oli ainakin jälkeenpäin aivan turhaa 46 minuutin osuudella.

Lopun tulin sitten kiltisti letkassa välillä vetäen. Vaihtosija oli 14., eli -84 sijaa tuli nostoa! Osuusaika oli kuudenneksi paras ja aikaero kärkeen kaventui puolitoista minuuttia. Luottamus omaan fyysiseen puoleen kasvoi mukavasti.

Lopputuloksissa meidän joukkue oli 37. Tuloksiin tästä.

Hyvän juoksun lisäksi reissussa oli muutenkin mukavaa. Keväällä leireilin maajoukkueen kanssa ja talvenkin olin poissa seurakuvioista, kun asuin Tartossa, joten oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa reissuun oman porukan kanssa!
Tio Mila2012 01

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti