Outsa

Outsa

lauantai 26. toukokuuta 2012

EM-kisojen jälkifiilingit

Em
Viikko on jo kulunut EM-kilpailuiden päätöksestä ja kotiinpaluusta. Blogitekstiä en ole saanut aikaiseksi. Väsy iski starttien ja matkustelun jälkeen. Ehkä näin viikon jälkeen tavoittaakin paremmin ensimmäisten arvokisojen annin. Mitä jäi käteen?

Mielelläänhän sitä kirjoittaisi hyvästä sijoituksesta, superkulusta ja vuoden tai elämän parhaasta onnistumisesta, mutta valitettavasti päällimmäisenä mielessä on kuuden minuutin pummi pitkällä matkalla, tasapaksu olo ja jälkiväsymys.

Kuuden minuutin koukku pistää mietityttämään. Mitä ihmettä minä siellä ajattelin? Kun lippu ei tullutkaan vastaan suunnitellulla tavalla, katosi aggressiiviisuus kaivaa se jostain esiin. Pummitoimintamalli puuttui yhtäkkiä. Voihan siinäkin nähdä positiivista: sitä ei ole viime aikoina/kausina tarvittu moisiin megakoukkimisiin...

Jäi sentään hyvääkin mieleen, nimittäin iso lisäpotku harjoitusintoon. Fyysisesti häviän vielä paljon, mutta kärki ei ole epärealistisen valovuoden päässä. Sprintissä takkiin tuli kuin 5000 metrin testijuoksun tuloslistalla. Ei kai tässä sitten muuta kuin kilometrimerkintä harjoituspäiväkirjaan. Kaunista kesäkeliä ja Tampereen kotimaisemien hiekkateitä tarjolla!

Kisasivuilta tulokset ja pummiseuranta. Kuva myös sieltä. Ja maisemat oli muuten mahtavat! Kesäleiritoivomuslistalle tuli taas yksi seutu lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti