Outsa

Outsa

torstai 11. helmikuuta 2016

Portugal O Meeting: tyrmäävä avaus kisakaudelle!

Portugalissa tuli taas todettua, että suunnistus ei ole helppo laji. Maastot olivat teknisesti erittäin vaativat. Talvesta suoraan kilpailustarttiin tuleminen ei ollut helppoa.

Odotin startteja innolla. Suunnistusnälkä oli kasvanut suureksi. Ehkä liian suureksi? Tai ainakin vähän hallitsemattomaksi. Ensimmäisenä päivänä nimittäin ahnehdin rasteja sellaisella kiireellä, että hosumiseksi meni.

Toisena päivänä olin rauhallinen ja aika taitava.

Kuva: Filipe Renoite

Kolmannen ja neljännen päivän kolmen jättimegasuperpummin perusteella voisin hyvin menettää itseluottamukseni, mutta niin ei käy. Tiedän, että osaan ja fyysinen menokin on kilpailukykyistä (vaikkakaan ei huippua). Kolmas ja usein ratkaiseva osa-alue tässä lajissa on kuitenkin suorituksenhallinta ja henkinen puoli ja siinä on vielä paljon tekemistä, ettei taso vaihtele näin paljon.


Kolmannen päivän pitkän matka kilpailu oli yksi raskaimpia ja teknisestikin vaikeimpia, mitä olen koskaan suunnistanut.
Portugalissa tuli taas todettua, että suunnistus on hirveän ihanaa. Oltiin kivalla porukalla, nähtiin jännittäviä paikkoja, pääsi haastamaan itseään, kokemaan ihanan pitkän matkan jälkeisen tyhjyyden lihaksissa, oppimaan lisää itsestään.

Majoituskylä Relva.

Kiitos järjestelyistä Vesalle ja matkustuslogistiikasta Ikaalisten matkatoimistolle!

Portugal O Meeting tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti