Outsa

Outsa

torstai 16. huhtikuuta 2015

Yösuunnistuskausi kestää keskiviikosta lauantaihin

Ensimmäinen pääsarjan virallinen mestaruustitteli saavutettu. Kauan siihen menikin (kuusi kautta pääsarjassa) ja nyt kaivelee kahden vuoden takainen pummi viimeisessä rinteessä Anttolan erikoispitkillä, koska olisihan jotensakin mukavampaa sanoa ensimmäisen mestaruustittelin olevan suomenmestaruus erikoispitkillä kuin Tallinnan mestaruus yösuunnistuksessa.

Yösuunnistus ei ole viime kerroilla sujunut, mutta lauantaina kolmas kerta toden sanoo, kun kisataan Viron suurin viestikisa Jüriöö ja siellä pistävät naisetkin lampun päähän.

Toissakerta yösuunnistamassa oli viime vuoden Jüriöö, missä väänsin nilkan. Viime kerta yösuunnistusta oli eilen ja pummasin. Väsytti pirusti. Menen kotona nukkumaan puoli kymmenen ja nyt oli startti vasta 22:30. Ja kuitenkin heräsin ennen seitsemää.

Huh, tänään keräillään! Väsyneenä kaikki tuntuu huonolta ja tuntuu ettei kulje enää koskaan. Akilles on jäykistellyt parina päivänä. Mutta nyt olen jo sentään oppinut, että huomenna fiilis on ihan erilainen, eikä loppukausi mene niin kuin huonolla hetkellä tuntuu.

Lisäksi tajusin, miten hyvin kaikki juuri nyt on urheilun kannalta. Minulla on työ, joka natsaa täydellisesti harjoittelun ja kisakalenterin kanssa. Gradukaan ei joutohetkinä kolkuta takaraivossa, koska se tuli painosta viime viikolla. Luottofysioterapeutille sain ajan heti kun tarvitsin. Uskallan levätä, vaikka illalla olisi suunnistusreeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti