Outsa

Outsa

lauantai 1. marraskuuta 2014

Baanalla taas!

Kuntoutusprosessi on sisältänyt etumatkaa ja takapakkia. Blogin kirjoittaminenkin jäi vähälle, kun tuntui, ettei tiedäkään onko tänään kirjoitettu ollenkaan ajankohtaista huomenna. Nyt tuntuu kuitenkin jo aika varmalta.

Pääsin hyvin etuajassa kokeilemaan vahvalla nilkalla juoksua, mutta ilmeisesti toinen jalka oli kuormittunut konkkailukuukauden aikana liikaa, kun siihen iski jännetulehdus jalkapöytään. Sitä kesti kolme ja puoli viikkoa, sitten se katosi kerralla, eikä ole tullut takaisin, vaikka olen nyt jo yli viikon päivät tehnyt juoksuvoittoisia lenkkejä.

Aloitin 1-4 minuutin juoksupätkillä, välissä 1min kävelyä. Lihaksisto tottui sillä tavalla tauon jälkeen juoksuun paremmin kuin pidemmällä kertarykäisyllä. Pieniä lihaskipuja tuli jalkoihin joka päivä eri kohtiin, mutta nyt nekin tuntuvat jäävän pois. Tänään aamulla meni helposti jo yli kymppi tunnin aikana. Nilkka on vahva, vähintään yhtä tukeva kuin toinen.


Syksyn aikana olen pyöräillyt ja vesijuossut, kaipa niistäkin on ollut apua, ettei aivan ole kroppa mennyt tukkoon. Motivaatiopankki on aivan kukkuroillaan levätyn syksyn jälkeen. Harjoituspäiväkirjassa alkoi tällä viikolla uusi vuosi, mutta pikkuisen täytynee vielä passailla tuntisarakkeen paukuttelun kanssa, että nyt ei enää iskisi ollenkaan takapakkia!

1 kommentti: