Outsa

Outsa

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

FIN5


Kesäkuun loppu sujui nihkeästi. Välillä vaivasi kipeä nilkka, välillä kipeä kurkku. FIN5-reissulle sain ilokseni koottua itseni ja pääsin kilpailemaan koko viikon. Näin viikko sujui:

Sunnuntai, 1. osakilpailu: Varma avaus rastiviikolle ja samalla ykkössija. Kisan jälkeen doping-testi ekaa kertaa.

Maanantai, 2. osakilpailu: Turhan tyypillinen kaava alkaa olla: onnistumisen jälkeen pohjanoteeraus. Kai sitä hetken luulee, että rastit löytyy siitä vaan, mutta jokaiselle se työ on tehtävät erikseen! Yhtä rastia pummasin yli kuusi minuuttia ja pari pienempääkin virhettä tuli. Kymppi kärkeen.

Tiistai, välipäivä: Käytiin suurpetokeskuksessa Kuusamon eteläpuolella. Karhu on ystävällismielinen eläin, jonka kohdatessaan pitää seisoa rauhallisesti paikallaan, koska karkuunkaan ei pääse. Saattaa se kuulemma tehdä valehyökkäyksiä, mutta ei sen pahempaa.

Keskiviikko, 3. osakilpailu: Nilkka kipeytyi ikävästi kahdesta ensimmäisestä osakilpailusta. Onneksi paikalla oli seuran ammattinaksauttaja, joka sai nivelen paikoilleen ja taas mentiin! Maanantain katastrofin jälkeen meni vähän ylivarmisteluksi. Sija 4., +1:20.

Torstai, välipäivä: Pyhävaara ja Kiutaköngäs.
Juhon siskonpojan kanssa Kiutakönkäällä. Olispa vaan vielä lapsen ketteryys kalliokiipeilyssä!

Perjantai, 4. osakilpailu, sprintti: Kilpailussa oli noin viisi kinkkisempää väliä ja jokaiselle niistä tein 11-15 sekuntia virhettä. 6., +1:01.

Lauantai, 5. osakilpailu, takaa-ajo: Lähdin kaukaa takaa viidentenä. Nousin kolmanneksi. Sujui ihan hyvin. Oli raskasta, +30 C. Tähän asti viikko oli hieno, mutta vikana päivänä, voi voi. Juotavaa sai 8,7 km radalla ekan kerran noin 7 km kohdalla. Kisan jälkeen odotin paahteisessa kisakeskuksessa palkintojenjakoa tunnin. Palkinnoksi oli Pentikin lautanen karttakuvioinnilla. Siis lautanen!? Koko viikosta! Kainuusta voittaja saa tonnin. Olkapäätkin poltin siinä odotellessa.

 
Sunnuntai: Kiilopäällä. Kävelypäivä, kokovartalohappo, ai että.

1 kommentti:

  1. Onnea kolmannesta sijasta! Mä luulin kuvan nähdessäni että siellä on Juho mutta Aleksihan se:) Kiitos Alen viihdyttämisestä!

    VastaaPoista