Outsa

Outsa

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hehkutan tässä Trail Cupia

Tiistainen ilta alkoi visiteerauksella Noname-kauppaan, mistä pistettiin jalkaan uudet rikoot. Arponen lupasi, että minuutti lähtee pois, kun nyt ei reikien repaleet lepata tuulessa. Kiitos Noname!

Uusien pöksyjen silkkisen trikookankaan hivellessä reisiä ladailin Lamminpään ulkoilumajalle, missä järjestettiin polkujuoksusarjan ensimmäinen osakilpailu. 6 kilometrin reitti kierteli harjun pikkupoluilla. Nousut olivat lyhyitä, mutta jyrkkiä. Lähtöviivalla oli mukavasti porukkaa, noin 70 juoksijaa.

Tämän vuoden kaksi maantiestarttia ovat menneet surkeasti pistosten takia, joten pieni kammo on tullut juoksukisailua kohtaan. Nyt lähdin tarpeeksi rauhallisesti liikkeelle. Juoksu meni ihan hyvin, eikä verkassa lapaluun alla tuntunut kramppikaan haitannut. Jumia kyllä on viikonlopun reissusta. Aikaa reitillä meni 26:30. Nappulakengät oli hyvä kenkävalinta. Josko tästä lähtisi uusi into juoksukisoihinkin.

Voitin naisten sarjan 20 s erolla, seurakaveri Heini Papinsaari oli toinen. Harjoittelun osana toimineeksi iltakisaksi palkinto oli aivan mahtava, 90 minuutin hierontalahjakortti! Lisäksi tuli arvonnassa kassillinen leipää. Miesten sarjan voitti syntymäpäiväsankari Juuso Metsälä, tuore Tiomila-mestari.

Nähdään ensi viikolla viivalla! Silloin juostaan Kaupissa, ja kahden viikon päästä on mun kotikisa, kun kisakeskus on Hervannan laskettelukeskus.

Tässä vielä kestavyysurheilu.fi:n radiokasvon ottamia kuvia kisasta.