Outsa

Outsa

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

POMmailut

POMin neljä päivää kilpailtu.

1. päivä oli pieni järkytys. Mallisuunnistuksen perusteella odotin erilaista settiä. Ajatus taisi kuitenkin hajota jo verrytellessä, kun fyysinen vire tuntui huonolta. Starttihetkellä kartta olikin kamala suttu, josta en meinannut saada selvää. Kolmen rastin haparoinnin jälkeen kaaduin, ilmat meni pihalle ja käsi aukesi niin että suttukartta oli entistä kamalampi. Tuli pummikin rinteessä. Edellisen viikonlopun pitkä kisa oli kuitenkin tuonut mielenrauhan siitä, että fyysinen puoli pitäisi olla ihan kunnossa, joten taistelin loppuun ja ehdinkin samoille ajoille kuin muut suomalaiset. Sijoitus 9., +5min Simone Nigglille.

2. päivä. Eilisen keskittymättömyys saatu hallintaan. Ei ollut enää ylilatausta ja kovia odotuksia. Kartta oli taas aikamoinen, mutta nyt pysyin rauhallisena. Maltoin pysähtyä varmistamaan ja suunnittelemaan. Oli kivaa. Tuntui, että olin hidas, mutta se riitti tänään. Sijoitus 3., +2:30 Simonelle.



3. päivä. Kaikki eilisen taidot unohtui. Alku oli säksätys eli seitsemän rastia pienellä vaikealla, peitteisellä alueella. Pummasin siinä aika kauan. Lopussa olin jo niin harmihapoilla, että en tehnyt suunnitelmaakaan loppulenkillä. Voi voi. Sijoitus 25., +8 min Maria Magnussonille.


4. päivä oli takaa-ajo. Juoksin Ulrikan kanssa. Pidin matkavauhtia ja Ulrika auttoi rastinotossa. Oli mukavaa. Kunnes tuli salmiakkihajonta samalla säksätysalueella kuin eilen. Hassua, että se oli siihen ihan samaan laitettu! Pummasin siitä taas, vaikka yritin olla varovainen. Takaa tuli letka kiinni ja loppunousussa en ollut vahva. Kokonaiskilpailussa olin 7.

Tulokset

Kolme ensimmäistä päivää oli katsastukset EM-kisoihin. Yhden hyvän ja kahden huonon kisan jälkeen olin paras suomalainen ja mulla oli myös paras yksittäinen sijoitus. En ollut kuitenkaan tarpeeksi selkeästi muita parempi silloin tai yhteistuloksissa, joten EM-paikka jäi saamatta. Harmittaa. POMin perusteella ei valittu naisista ketään. Kaikki Turkissa kilpailleet valittiin. Turkin cup-kisoihin ei ollut mahdollisuuksia, koska en voinut kilpailla syksyllä nilkkaongelman takia.

Vielä muutama päivä harjoittelua Viseusssa. Kymmenen sadepäivän jälkeen vihdoin aurinkoa ennusteessa. Tänään tehtiin pitkä huoltava retkeilyreitillä.


Kylmää jaloille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti