Outsa

Outsa

lauantai 21. joulukuuta 2013

Viime hetken joululahjavinkit!!!

Ennen Lapin hiihtoreissua olin huolissani keuhkojen kylmäkestävyydestä ja hankin viimeisen päivän kiireenä hengityssuojaimen Partioaitasta. Se oli aivan super! Ei palellu posket ja -20-asteinen ilma lämpeni miellyttäväksi, vaikka suojain on tosi yksinkertainen. 


Materiaali on jotain polypropeenisukasta tuttua. Se ei kastu ja jäädy niin kuin kasvojen eteen laitettu huivi. Suun ja suojaimen väliin jää tyhjä kammio (ainakin meikäläisen pärstämallilla), jossa ilma lämpiää. Nenän alla on aukko, suun edessä pistemäisiä reikiä. Ilma kulkee hyvin, tätä voisi varmasti käyttää kovassakin reenissä. Hinta oli muistaakseni 17,90. Pätevä vaihtoehto netistä katselemiini 50 euron kapistuksiin nähden. Nyt vaan tarvittaisiin talvikelit, että tälle olisi käyttöä.

Toinen vinkki on tietysti Hevoskuuri+:n tunnukset, sopii kaikille urheilijoille, valmentajille, faneille, huoltajille, kuntoilijoille ja muille urheilusta kiinnostuneille. Ja aineettomien lahjojen suosijoille! Paitsi että nyt saa tilaajalahjaksi taivaallisen sinisen juomavyön. Se ei taida millään ehtiä postissa jouluksi, mutta hätätapauksessa tilaajalahja on noudettavissa Tampere-Kangasala-akselilta, koska olen toiminut postittajatonttuna.



1 kommentti:

  1. Onpa hyvän näköinen suojain! Täytyypä vinkata äiskälle ennen kuin nuo pakkaset tulevat, niin sekin pääsisi helpommin hengittämään ulkona.

    VastaaPoista