Outsa

Outsa

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Haaste

Fitlandian Venla haastoi vastailemaan ja kyselemään. Tässä tulee!

11 faktaa

1. Ärsyynnyn yhdyssanavirheistä.
2. Tykkään marjastuksesta.
3. Hiihdän vain perinteistä.
4. Otin influenssarokotteen.
5. Haluaisin oppia valokuvaamaan, mutta en jaksa nähdä opettelun vaivaa.
6. Luin viimeksi Juudas Puustisen kirjan Hiihtokilpailu.
7. Neulon luennoilla, että jaksan keskittyä.
8. Elokuvien alalla olen suorastaan hävettävän yleissivistymätön.
9. Olen aamuihminen.
10. Äitin tekemä lohikeitto on mun lempiruoka.
11. Odotan Lapin viikkoa ja joulua!


11 vastausta

1.     Mikä suunnistuksessa koukuttaa? Metsä, vaihtelevuus, se kuinka aina voi parantaa.
2.     Mitä muita lajeja harrastat/olet harrastanut? Ennen kuin aloitin suunnistuksen kävin yleisurheilu- ja hiihtokouluissa. Pelasin monta vuotta jalkapalloa.
3.     Onko sinulla suunnistukseen liittyviä tavoitteita ensi kaudelle? Mitä? EM- ja MM-kilpailut. Terveenä pysyminen ja nautiskelu.
4.     Missä maissa olet suunnistanut? Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Skotlanti, Espanja, Portugali, Sveitsi, Itävalta, Ranska, Italia, Viro, Latvia, Liettua, Unkari, Uusi-Seelanti.
5.     Peukalo- vai levykompassi? peukku
6.     Mikä on lempparitreenisi? Kaikki missä kulkee! Pitkät lenkit hienoissa maisemissa, testijuoksut, kilpailunomaiset suunnistusharjoitukset, pitkät VK:t talvisilla maalaisteillä, hiihto Lapissa... mahdoton valita.
7.     Mikä on lempimaastosi? Maastotyyppi, paikkakunta tai jopa lempikartta? Tältä vuodelta jäi mieleen Utsjoen kupeessa sijaitseva pienipiirteinen tunturiylänkö. Yleisesti mieluisinta on nopeakulkuinen, mutta taidollisesti vaativa maasto.
8.     Onko sinulla joku erityistaito tai -kyky? Sukkien neulominen silmät kiinni.
9.     Mikä on lempikirjasi? Miksi? Tämäkin on mahdoton! Olisiko kuluneen vuoden kolmen kärki Haruki Murakamin Norwegian Wood, Täällä Pohjantähden alla ja Katri Lipsonin romaanit Kosmonautti ja Jäätelökauppias. Ja tietty Kjell Westön uusin Kangastus 38! Joskushan tulee jaettuja sijoja, niin kolmen kärkeen voi mahtua viisikin... 

10. Jos voisit lahjoittaa miljoonan jollekin taholle, mikä se olisi? Vaikkapa Suomen Luonnonsuojeluliitto.
11. Jos voisit asua missä tahansa, missä asuisit? Haluaisin asua jonkin aikaa Lapissa. Kaiken kattava vastaus voisi olla, että maalla.

Haaste lukijoille
Tarmo loppui listoihin ja haasteen viimeistä osaa, 11 kysymystä, ei nyt irtoa millään! Koska kovasti valitetaan pimeydestä ja synkkyydestä ja kaamosmasennuksesta, haastan kaikki halukkaat lukijat kertomaan marraskuun mukavuudesta. Itse nautin pimeyden rauhallisuudesta ja sitä paitsi juoksukelitkin ovat olleet oivalliset näin pitkälle talven kynnykselle. Positiivisia ajatuksia marraskuun loppuun!


Eilen tein niin ällön terveellisen porkkanakakun, että sitä voisi syödä vaikka ruuaksi. Mutta on hyvää! Ohje täältä:http://thegoodmorning.indiedays.com/2013/10/19/maailman-terveellisin-porkkanakakku/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti