Outsa

Outsa

maanantai 28. lokakuuta 2013

Kausi 2013 päättyi avaruusmyrskyssä

Urheiluvuosi vaihtui harjoituspäiväkirjassa. Viimeisenä päivänä Garmin oli hurjassa vireessä. Kilometrit taittuivat sen mukaan 4min/km, vaikka hölkkäsin. Satelliittiyhteydenkin löytyminen kesti viikonloppuna tosi kauan. Selitys löytyi Aamulehdestä.


Kausi 2013, tiivistelmä

Kaudella 2013 sairaspäiviä kertyi nolla. Kuitenkin olin kauhean paljon puolikuntoisena: ensin elämäni pahin allergiakevät, sitten oikean jalan jumia ja lopulta syyskuussa sellainen nilkkalukko, että tuli juoksutauko ja SM-kisat jäivät väliin.

Muistelen mieluummin harvoja ilon hetkiä: maailmancupin osakilpailun 11. sija Uudessa-Seelannissa ja Euromeetingin keskimatkan 7. sija. Lisäksi toukokuun SM-viikonlopulle löytyi kulku viime tipassa astmalääkevaihdoksella. Muistan sen tunteen, kun yllättäen sain juosta niin ettei sattunut kurkkuun eikä keuhkoihin! Sprintissä olin seitsemäs ja erikoispitkällä toinen.

Kun koko vuodesta jäi sellainen kuva, että ei kulkenut ja yhtenäiset, hyvät, kehittävät harjoitusjaksot jäivät vähäisiksi, niin numeroita katsoessa saatetaan huomata määrien kuitenkin hiukan nousseen. Reilusti on varaa nostaa, kun pääsee täysikuntoisena tahkoamaan.

Kilometrejä 4350, josta juoksua/suunnistusta/vaellusta 3650 (viime kausi 3800/3100)
Tunteja 460 (438)

PK:n osuus 85%

Uusi urheiluvuosi, uusi harjoitus: nyt suuntaan Lukonmäkeen sauvarinteeseen. En ole ennen kokeillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti