Outsa

Outsa

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kesäkuun suunnistusjuhlissa


Kaksi kisaa takana ja paljon ajatuksia ja opittua sulatettavana. Parempi kahdesta suorituksesta oli kolmas sija Huippuliigan keskimatkalla!

Kun nilkka vääntyi SM-keskimatkan jälkeen reenissä, oli pakko istua alas ja vaihtaa suunnistusharjoitus palaveriin. Joskus se kehittää enemmän kuin kilometrit metsässä. Sitä paitsi palaveristakin voi olla rättipuhki.

Mutta kannatti. Ekan kerran tällä kaudella löysin Huippuliigassa tunteen, että mulla ei ole kiire mihinkään. Ehdin antaa suunnistukselle aikaa ja rastit löytyivät aikalailla hyvin. Parannettavaakin jäi, mutta rauhallisuuden tunteen löytäminen oli tärkeintä.

Venlojen viestissä juoksin ankkuriosuuden. Yllättäviä häiriötekijöitä oli liikaa ja en pysynyt yhtä tyynenä kuin torstaina. Nautin kuitenkin suunnistuksesta allergikon unelmakelissä. Sain napattua 16 selkää, vaikka ei siellä metsässä paljon muita ankkureita tuntunut näkyvän.

Joukkueen suorituksesta löytyi ilon ja harmin aiheita ja niiden summana lopputulos oli 30. sija.

Oppeja sulattelen Parikkalan rehevän luonnon helmassa ja perjantaina olen taas valmiina hienoon starttiin Ruokolahdella MM-näyttökisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti