Outsa

Outsa

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kohti Euromiitinkiä

Ensin syytin itseäni siitä, että ajoin keuhkot sellaiseen tilaan, että MM-katsastuksissa en oikein päässyt edes yrittämään terveenä. Mutta ei sitä mattotestiä oikein voi virheeksikään sanoa, koska en ollut ennen tehnyt sitä allergia-aikana. Olihan mahdotonta tietää, miten voi käydä. Virhe se on vasta, jos teen sen uudelleen.

Maanantaina tein ensimmäisen pikkukovan katsastusten jälkeen ja se meni ihan hyvin. Muuten ohjelmassa on ollut aerooppista harjoitusta ja se on tehnyt erittäin hyvää. Kroppa vaatii vähän kilometrejä, että juoksu tuntuu helpolta. Kisojen välissä en ehkä pystynyt tekemään niitä tarpeeksi, kun aina piti palautua tai levätä seuraavaan. Keväällä palautuminen kesti aina poikkeuksellisen kauan noiden keuhko-ongelmien takia.

Kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, tulee helposti pyöriteltyä asioita liikaa mielessä ja puristettua mailaa. Nyt kun jännä paikka on ohi ja hengittäminen helpompaa, on ollut reeneissäkin uutta tekemisen iloa. Kävin Ponsan mahtavilla mäillä vaeltelemassa. Juoksin pitkän lenkin Kangasalan harjuilla ja sen päälle spurttasin vielä Saarikylien ympärijuoksun viestisarjassa pari osuutta.

Kyläviestijoukkueen nimi oli DreamTeam. Järvenpää juoksi ekan osuuden ja sitten vielä meidän tyttöjen kirittäjänä kaikki muutkin osuudet.
Heinäkuu sujuu reissun päällä. Kainuussa en osallistu kisoihin vaan teen hyvää harjoitusjaksoa ja inspiroidun isojen kisojen tunnelmasta. Sen jälkeen vielä Lappiin puolentoista vuoden liian pitkän tauon jälkeen ja olen valmis Skotlannissa käytävään Euromeetingiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti