Outsa

Outsa

maanantai 20. elokuuta 2012

Jännitys, helpotus, hämmästys, harmistus, muistutus


Kaikkia näitä tarjosi Jämsän Elonen-sprintti 2012.
Kun kilpailuihin ei ole valmistautunut haluamallaan tavalla, ei niihin ole erityisen mukava lähteä. Omasta vauhdista ei sairastelun, nilkkavamman ja kilpailutauon jälkeen ollut aavistustakaan, ja kun edellisestä otatuksesta rankikärkien kanssa oli kuluntu kaksi kuukautta, niin kyllähän siinä vähän pisti jännittämään.
Aamun metsäsprinttikarsinta sujui kuitenkin ihan hyvin ja sekös helpotti, ei tarvinnu enää vauhtia jännätä. Sijoitus viides.
Iltapäivän välierässä sujui kymmenen rastin verran oikein mainiosti, kun pääsin jo vähän karkuun Minnan ja Karon kanssa. Mutta ilo oli ennenaikainen, kun vielä oli neljä rastia jäljellä ja siinähän mie sitten ehdin rysäyttää. Ensimmäinen kerta knock-out-sprinttiä: eipä ollut paljon taktiikkaa tullut mietittyä ja keskityin vaan omaan tekemiseen katsomatta minne muut menee.
Harmittihan se. Mutta kumppanin terveysongelmia läheltä seuranneena ja omien pikkuongelmien jälkeen isoin tunne tauon jälkeen oli kuitenkin ilo siitä, että voin kilpailla terveenä. Ehkä vähän kehittyneenäkin vielä. Se on sitten oma vika, jos pää on tyhmä. Pääasia, että on päässyt yrittämään hyvävoimaisena: siitä pitää muistaa nauttia!

Kartat täällä. Nii ja Isa oli finaalissa ja Laura kannustamassa, jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti